Coneix el
nostre equip

La nostra filosofia

El nostre objectiu és ajudar-te a sentir-te millor a través de l’entrenament, que aconsegueixis la teva millor versió entrenant amb nosaltres, milloris la teva qualitat de vida i que gaudeixis del camí.

Àlex Ordoñez

Director i entrenador de Dynami centre d’entrenament

Des del 2014 que vaig acabar el grau en ciències de l’activitat física i l’esport sempre he estat relacionat amb l’esport, la millora de la condició física en diferents àmbits i sobretot, amb les persones. He pogut treballar amb tota mena de persones, des de nens i nenes de 6-7 anys Fins a gent gran de 80-90 anys. Aquest recorregut m’ha omplert d’experiència i he intentat aprendre i millorar en la meva professió en cada situació viscuda. Sempre estic en constant formació per poder donar el millor servei possible a les persones que confien en mi per millorar la seva qualitat de vida.

El 2021 vaig fer el gran pas. Amb molta feina i dedicació vaig aconseguir inaugurar el centre d’entrenament Dynami. Un dels meus objectius i somnis que sempre havia tingut.

Natalia Ortal

Entrenadora personal

Vaig conèixer el món de l’entrenament als 16 anys. Gràcies al meu entrenador, als valors que vaig aprendre i com em feia sentir l’entrenament, vaig voler dedicar-m’hi completament. En acabar el cicle superior d’activitats fisicoesportives vaig tenir l’oportunitat de combinar dues de les coses que més m’apassionen, l’entrenament i treballar amb persones. Continuo formant-me contínuament, prioritzant la consciència corporal, ja que la considero bàsica per l’entrenament de força i el benestar físic i mental. He realitzat un màster d’entrenament personal, que m’ha permès treballar amb tota mena de persones, des de nens i nenes fins a gent gran en diferents àmbits. El que més m’agrada de la meva professió és l’oportunitat d’ajudar a la gent perquè es puguin sentir millor amb ells mateixos.