Descobreix tots els
nostres serveis

Abans de començar amb qualsevol dels serveis que pots escollir, realitzarem un entrenament/prova de valoració inicial. A nosaltres ens servirà per saber el teu punt de partida, i conèixer una mica més el teu historial, lesions, pràctica d’esports, objectius, etc.

Un cop tinguem aquesta informació, et podrem recomanar millor quin dels serveis que oferim et pot ajudar millor.

Entrenament
individual

Ideals per a persones amb necessitats més concretes.

Si vols recuperar-te d’una lesió o en tens alguna, és una molt bona opció.

També és recomanable per aquella gent que es vol preparar un objectiu en concret, com ara una prova, una cursa, oposició, etc.

Amb el teu entrenador/a treballaràs tot en un entorn privat i personalitzat al 100% a les teves necessitats.

Entrenament

Duo

Duo

És un entrenament personal que compartirem amb una altra persona.

Aquesta altra persona la podeu triar vosaltres o us la busquem nosaltres. El teu entrenador/a adaptarà en tot moment els exercicis a les necessitats de cadascú.

És una opció ideal per qui vulgui compartir entrenament però de manera més íntima i privada com per exemple amb família, amics o parella.

Entrenament

grup reduït

Entrenaments funcionals de fins a 5 persones apte per a tothom.

No t’hauràs de preocupar si els teus companys/es de grup tenen més o menys experiència en l’entrenament que tu, ja que adaptem els exercicis a les necessitats de cadascú, i segons l’estat de forma actual.

Els entrenaments seran personalitzats com tots els serveis que oferim, però gaudiràs a l’hora d’uns entrenaments més divertits i socials.